FAQ – Aircooler X

NL

Normaal gesproken tijdens werkdagen voor 23.59 uur besteld, de volgende dag in huis (Nederland en België). Echter tijdens extreem warme dagen (30c +) kan de verwerking van bestellingen oplopen tot 1 of max 2 werkdagen langer i.v.m. de drukte.

Ja dit is mogelijk, via deze pagina kunt u extra cartridges bestellen. Wij raden u aan iedere 3 maanden de cartridge te vervangen

Nee i.v.m. hygiëne kunnen wij geen gebruikte aircoolers retour nemen. Bij retour controleren wij of de zegels zijn verbroken, indien deze verbroken zijn kunnen wij helaas niet overgaan tot terug betaling.

De uitneembare cartridge is klein namelijk: 6cm x 13cm x 10 cm. Dus past in iedere vriezer.

De Aircooler is compact en kun je dus eenvoudig meenemen op vakantie.

De exacte afmetingen zijn: 15x16x17 cm

Nee absoluut niet, maar het geeft wel extra koude lucht. U kunt ook ijsklontjes in het water reservoir plaatsen voor extra koude lucht.

Iedere Aircooler X komt met het volgende:

– Arctic Air Ultra
– Uitneembare filter cartridge
– USB kabel
– Gebruiksaanwijzing

Ja u kunt de Aircooler X ook in de auto gebruiken! Sluit hem aan op uw USB aansluiting in de auto. Heeft u geen USB aansluiting? Dan kunt u een adapter kopen die in uw sigaretten ingang gaat.

Er zit alleen een USB kabel bij de aircooler, deze kabel kun je direct in je laptop prikken en dan begint de Aircooler. Tevens kun je hem ook aansluiten op je powerbank of bijvoorbeeld op de adapter van je telefoon. Bij de adapter van je telefoon is het wel belangrijk dat deze op 2amp werkt, anders valt de Aircooler uit na een paar minuten.

U heeft na ontvangst 14 dagen recht op uw herroepingsrechts. Ongebruikte aircoolers mag u dus terug sturen en wij zullen u binnen 14 kalanderdagen het bedrag terug storten op de rekening waarmee u betaald heeft. Letop wij kunnen i.v.m. hygiëne geen gebruikte aircoolers in ontvangst nemen voor retour.

Ja wij leveren ook aan winkels, groothandels, webshops etc. Neem contact met ons op voor onze speciale prijzen

Een ander vraag?

Twijfel niet en neem contact met ons op!

Add to cart